Automat Kitchen

Ett nytt sätt att äta har tagit form i Jersey City, Newport Towers. Här beställer man sin mat hemma eller på plats via en app. Du väljer i menyn, det tillagas till det klockslag du bestämmer och du hämtar maten genom en lucka. Luckan öppnas automatiskt när du klickar på länken i din app. Helt kontaktlöst och utan direktkontakt med andra människor.

Konceptet bygger på högkvalitativa råvaror och det allra senaste inom matlagning, för att skapa den mest utsökta och bekväma matupplevelsen någonsin på automatsidan. Kocken bakom menyn heter Quirino Silva. Han ser till att du har en fullskalig meny att utforska mellan klockan 10.00 på morgonen och 20.00 på kvällen, veckans alla dagar.

Automat Kitchen, som öppnar 2021, tillhör nästa våg av automatrestauranger men med några få viktiga skillnader från hur det var förr. De gamla automaterna hade färdiglagad mat. De nya har färsk och ”made-to-order”-alternativ. Dessutom erbjuds nu en helt kontant- och kontaktfri upplevelse, vilket är extra rätt i Covidtider.

Vore inte det här trevligt att ha som alternativ även i Sverige?

Kontakta oss för mer info om obemannat!