Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss

Camping

Öka servicen med obemannade system

Underlätta för dig själv men också för dina campinggäster med obemannade system. Med våra olika lösningar kan du göra vistelsen ännu bättre för dina gäster. Erbjud dem möjligheten att kunna handla dygnet runt. Vi känner väl alla till sötsuget som ofta smyger sig på på kvällarna eller när behovet av blöjor blir akut, då är det en utökad service att kunna handla dygnet runt.

Varuautomat

Placera ut varuautomater på campingen och fyll dem med saker som dina gäster kan tänkas behöva. Vi erbjuder både kylar och frysar som kopplas till samma system.

Hybrid eller obemannad butik

Under dagarna går det att ha öppet med personal ”som vanligt”. En del kunder uppskattar det fysiska mötet och möjligheten att kunna ställa frågor och få hjälp medans andra vill handla senare och klarar sig själva. Med en hybridbutik skapar du en lösning som passar för alla och maximerar dina försäljningsmöjligheter.

Passage

Vad många inte tänker på är att HonestBox kan hjälpa till med passage, att låsa och låsa upp dörrar. Vi kan till exempel styra toaletter, duschar och tvättstugor med våra system. Detta är till en enorm hjälp för dig som driver en camping. Du kan hålla koll på de som låser upp med olika identifieringslösningar och på så sätt ta del av information om dina gäster om det skulle stjälas eller vandaliseras.

Olika lösningar

Som du ser kan HonestBox hjälpa till med olika saker. Vad passar dig och din verksamhet? Kontakta oss för mer information och för att bolla idéer.