Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss

En modern gårdsbutik

Gårdsbutik

Du har produkterna - vi tar hand om tekniken

Vi identifierar dina kunder och släpper in dem i lokalen genom att styra ett lås. Dina kunder använder självscanning med mobiltelefon eller snabbkassa. Dina kunder betalar normalt med swish eller kort.

Obemannad gårdsbutik

Går det verkligen att starta en obemannad gårdsbutik? Ja absolut. Vi har idag ett flertal kunder som är klassiska gårdsbutiker med egenproducerade varor – med den stora skillnaden att de normalt är obemannade – personallösa.

Vi hjälper dig igång. HonestBox är  leverantör av all den teknik du behöver för att driva en obemannade gårdsbutik.

Nu ger vi dig, som ägare av en gårdsbutik, 3000kr i rabatt på startavgiften när du väljer att köra igång med obemannat eller hybrid.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig för ett första möte.

Svenska gårdsbutiker – Tradition och innovation i det lokala jordbrukslandskapet

Svenska gårdsbutiker utgör en viktig del av det svenska jordbrukslandskapet och erbjuder konsumenter möjligheten att köpa lokalproducerade råvaror direkt från producenten. De har på senare tid ökat i popularitet tack vare en växande efterfrågan på hållbara och ekologiska livsmedel samt ett ökat intresse för att stödja lokala ekonomier.

En modern gårdsbutik har numera även obemannad handel. Ett flertal har redan upptäckt HonestBox och använder nu teknik från HonestBox för att driva sin obemannade butik.