Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Kan man få stöd för att starta en obemannad butik?

Beroende på var du bor kan du få stöd. Ett tips är att prata med Jordbruksverket. Se mer här: https://jordbruksverket.se/stod/service-och-satsningar-pa-landsbygden/kommersiell-och-offentlig-service

Kan man sköta butiken själv?

Absolut. Gränssnittet är byggt för att du ska kunna göra allting själv.

Säljer ni färdiga kylskåp?

Absolut! Snygga och moderna kylskåp levereras färdiga med låsstyrning – bara att plugga in i väggen och påbörja försäljningen.

Kontakta oss för mer info.

Hur är det med stölder?

Det här är ett mindre problem än du kanske tror. Vi har frågat våra kunder och svinn på grund av stöld ligger en bra bit under 1%, vilket ligger under branschsnittet. Skälen till det är sannolikt att många butiker har kameraövervakning som i kombination med BankID gör det lätt att följa upp eventuella problem.

Hur fungerar en obemannad butik med HonestBox teknik?

Kunden scannar en QR-kod för att starta BankID. Efter identifiering kan man öppna dörren och kliva in. Väl på insidan kan kunden självskanna med mobiltelefon eller så används en snabbkassa. Varorna betalas endera i telefonen eller i snabbkassan med Swish eller kort. Snart även Google Pay och Apple Pay.

Vad kostar det?

Våra lösningar kostar lite olika, beroende på vad det är du vill ha. Det absolut bästa är att kontakta oss så räknar vi på just er lösning och era behov!

Hur felsöker jag?

Ibland blir det problem. Vi har samlat ett antal dokument och felsökningsguider. Logga in i HonestBox och läs under Support och dokumentation så hittar du säkert det du söker.