Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss

HonestBox – Obemannat sedan 2015

Vi är HonestBox

Med erfarenhet av obemannat sedan 2015 vill vi påstå att inget annat företag i branschen har mer erfarenhet av obemannade butiker och obemannad handel än vad HonestBox har.

HonestBox, ett spännande företag etablerat 2019, ägnar sig åt utveckling av framtidens teknik för obemannad handel. Vi tror starkt på att denna form av handel kommer att bli en stor del av framtidens detaljhandel. Idag står vi i branschens framkant och är stolta över att kunna erbjuda våra lösningar på cirka 500 platser runt om i världen, bland annat i Sverige, Danmark och USA.

Som ett litet men energiskt företag, drivs vi idag framåt av våra passionerade delägare. Trots vår ringa storlek har vi upplevt betydande tillväxt, med försäljningen som fördubblats under det senaste året. Vår framgångsfaktor? Snabb respons, effektiva processer och flexibilitet i arbetsmiljön – oavsett om det är på fältet, på kontoret, hemma eller i bilen.

Vår styrka ligger i att vi på HonestBox utvecklar egen teknik från grunden, vilket gör att vi kan erbjuda lösningar särskilt anpassade till utmaningarna inom obemannad handel. Och allt detta till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi strävar efter att vara självständiga och vårt nästa steg är att skapa en inhouse kundtjänstavdelning. Vi har märkt att antalet kunder ökar varje vecka, vissa av dem kommer från nya branscher. Flera av våra kunder är stora och ingår i välkända kedjor såsom Direkten, Nära Dej, Handlar’n, ICA och Tempo. Denna utveckling ställer större krav på oss, både vad gäller våra produkters funktioner och vår interna organisation. Det är just därför vi nu lägger extra fokus och resurser på att stärka vår kundtjänst, för att på bästa sätt möta våra kunders behov och förväntningar.