Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss
11 april 2024

HonestBox tar USA med storm

10 butiker och ytterligare 50-100 i sikte under 2024

Stockholm, 11 april 2024 – Det svenska teknikbolaget för obemannade butik HonestBox expanderar kraftigt i USA. Med 10 nya butiker i drift och en månatlig tillväxt ser framtiden ljus ut.

”Marknaden i USA är enorm och HonestBox teknik verkar vara något som butiksägare i USA gillar starkt. Vi tror på en tillväxt på 50-100 butiker i USA under 2024”, säger VD Magnus Berglund.

HonestBox koncept är enkelt: kunden använder sin mobiltelefon för att identifiera sig med någon av HonestBox identifieringslösningar. Därefter låser kunden upp butiken och handlar via sin mobiltelefon eller i en snabbkassa. Betalningen sker via vald betallösning, exempelvis med kundens mobiltelefon eller genom en kortläsare. Systemet innehåller funktioner som gör att det går att hålla koll på vem som går in och ut. Denna modell har visat sig vara populär bland kunder i Sverige och nu ser HonestBox fram emot att ta sin framgång till USA.

”Vi är övertygade om att HonestBox kan revolutionera sättet människor handlar på i USA. Vår teknik är enkel att använda, bekväm och effektiv”, säger VD Magnus Berglund.

HonestBox expansion i USA är ett tydligt bevis på att HonestBox är en kraft att räkna med i den globala detaljhandeln.

 

Kontakt

Magnus Berglund, VD

Magnus@honestbox.se