Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss
27 maj 2024

NK Padel & Social By Ascaro väljer HonestBox för obemannade shoppar

Ascaro

NK Padel & Social By Ascaro väljer HonestBox

Stockholm, Sverige – 27 maj 2024 – NK Padel & Social By Ascaro, padelanläggningar med verksamhet i Stockholm och Malaysia, har valt HonestBox tekniska plattform för att driva sina obemannade shoppar. Den första anläggningen som kommer att använda HonestBox är den i Stockholm, som ligger på NK:s tak. Den tidigare bemannade containershoppen har byggts om till en obemannad butik.

”Vi har länge velat tillgodose våra kunders behov av utökade öppettider, men det har alltid varit en fråga om personalresurser. Nu kan vi fokusera på att prata med gäster och skapa upplevelser av världsklass, samtidigt som shoppen sköter sig helt själv”, säger Jonatan Stuxberg, Platschef på NK Padel & Social By Ascaro.

HonestBox är en plattform som gör det möjligt att enkelt skapa och driva obemannade butiker. Med HonestBox kan kunderna handla när de vill, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. De betalar och scannar sina varor i en snabbkassa eller direkt i mobilen.

”Vi är glada att välkomna NK Padel & Social By Ascaro till oss”, säger Magnus, VD på HonestBox. ”De är ett ledande padelföretag med en stark vision om att skapa enastående kundupplevelser. Vi tror att HonestBox kan hjälpa dem att nå detta mål genom att erbjuda sina kunder en bekväm och flexibel shoppingupplevelse.”

HonestBox har redan installerats i NK Padel & Social By Ascaro i Stockholm.

Om NK Padel & Social By Ascaro
NK Padel & Social By Ascaro är en kedja av padelanläggningar med verksamhet i Stockholm och Malaysia. Företaget erbjuder padelträning, matcher och evenemang, samt en social mötesplats för padelentusiaster.

Kontakt
För mer information, vänligen kontakta:
• NK Padel & Social By Ascaro: Jonathan Stuxberg, Platschef, Jonatan@ascaro.se
• HonestBox: Magnus Berglund, VD, Magnus@honestbox.se