Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss
Våra produkter
obemannade system

2015 öppnade vi Sveriges första obemannade butik. Sedan dess har vi hjälpt bolag ställa om till obemannat från Ystad till Haparanda.

Lösningar för

Obemannad butik
Obemannad butik
Gårdsbutik
Gårdsbutik
Idrottsanläggning
Hybridbutik
Hybridbutik
Bygghandel
Äggbod
Äggbod
Camping
Hundtvätt

Du skapar butiken HonestBox tar hand om tekniken

01

Passagesystem

Släpp in dina kunder med full kontroll på vem som går in. Bestäm vem som får komma in och när. Använd mobilens kamera och logga in med BankID.

Passagesystem
Passagesystem
02

Scanning

Självscanning är en teknik som låter kunder scanna sina egna varor i en butik och betala för dem utan att behöva gå igenom en traditionell kassa.

Scanning
Scanning
03

Betalning

Låt dina kunder handla direkt i telefonen. De öppnar din anpassade webapp och kan scanna eller välja varor. Alterantivt handla i en snabbkassa. Betalningen sker via Swish, kort eller faktura.

Betalning
Betala med Swish Handel
04

Säkerhet och uppföljning

Följ upp dina kunder från att de går in i butiken, handlar, betalar, går ut. Du har alltid full koll på vem som gör vad.

Säkerhet
Säkerhet och uppföljning

Frågor

Är det svårt att öppna en obemannad butik?

Det korta svaret är nej. Men det långa svaret är att det kan uppfattas som svårt och invecklat. Vi på HonestBox har erfarenhet av obemannade butiker sen 2015 så vi hjälper dig under hela din resa för att du ska uppleva det som INTE svårt.

Kan HonestBox leverera allt jag behöver till min butik?

Vi levererar den hårdvara du behöver för att bl.a. styra dörrlås, snabbkassa, scanner, kvittoskrivare, kameror för övervakning m.m. Vi kan även hjälpa till med möbler och andra tillbehör. Så man kan nog säga att vi kan leverera allt – eller i alla fall hjälpa till med det du behöver!