Snabbkassa

Snabbkassan är en förlängning av Handel. Den gör det möjligt för kunden att scanna och betala på en extern skärm och med en extern terminal.

Snabbkassa

Här visar vi en snabbkassa med scanner för EAN-koder, en kortterminal från SumUp för betalning med kort och en våg som går att integrera för automatiskt inmatning av varans vikt.

Snabbkassa i olika utföranden

Normalt använder vi en skärm på 18″ som monteras horisontellt på ett stativ. Stativet skickar vi med för bordsplacering. Då skärmen har VESA-fäste så går det bra att använda i princip vilket stativ på marknaden som helst.

Scannern för EAN-koderna är en som står på bordet och är riktigt snabb. Den läser allt med enkelhet!

Terminalen för kortbetalning kommer från SumUp. Bra pris. Smidig att installera. Smidig för kunden vid betalning. Övriga betallösningar som fungerar med vår snabbkassa är såklart Swish som många vill använda. Även SwedbankPay som även dom har bl.a. Swish, kort och fakturabetalning. Vi har även kortbetalning via Stripe. Då genomförs köpet på kundens mobiltelefon efter en enkel läsning av QR-kod. Även Apple Pay / Google Pay / Samsung Pay fungerar tillsammans med Stripe – för de kunder som har det aktiverat i sin mobiltelefon.

Kontakta oss för t.ex. framtagning av möbel och skyltar till snabbkassan.

Kontakta oss

Kontakta oss så återkommer vi till dig för att prata vidare om hur du kan komma igång med obemannad handel.