Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss

Starta en obemannad butik

Starta en obemannad butik

Starta en obemannad butik

Att driva en butik utan att alltid ha personal på plats har blivit allt populärare. När vi öppnade Näraffär i Viken 2015 var det den första i sitt slag. Idag finns det hundratals platser i landet där du kan handla även när handlaren inte är på plats. En fantastisk utveckling som skapat nya möjligheter.

Men hur går det till att starta en obemannad butik? Det är en fråga vi på HonestBox får höra ofta och i det här inlägget tänkte vi förklara hur det kan gå till. Många av detaljerna är unika för varje given situation, men förvånansvärt mycket är generellt och vi hoppas även de udda fallen har en del att hämta här.

Notera att vi sannolikt inte fått med riktigt allting. Texten kommer att ändras över tid med fler detaljer och eventuella rättningar. Kom gärna tillbaka om dina planer sträcker sig över längre tid. Och givetvis kan du ta kontakt med oss om du har frågor, funderingar eller förslag.

 

Nästa steg

Det bästa du kan göra innan du startar en obemannad butik är att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet och hjälper hjärna till i många led på vägen.

Kontakta oss för mer hjälp och information