Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss
8 augusti 2023

SumUp – kortterminal

SumUp kortterminal

Ta betalt med kortterminal

HonestBox har stöd för att integrera med SumUp och deras kortterminal Air. Har du en obemannad butik eller vill starta upp obemannad handel så löser HonestBox kortbetalningarna med hjälp av bl.a. SumUp. Förutom fysiska kort så får man ju såklart även Apple Pay, Google Pay. Kontakta oss för mer info.

Zettle By Paypal

SumUps lösning påminner mycket om den som tidigare hette iZettle, numera Zettle By Paypal. Vi, HonestBox, väljer SumUp för att hantera kortbetalningar.

Kom-igång med SumUp

Ni skapar ett konto hos SumUp (Inlösenavtal). Detta gör ni via följande länk: https://sumup.se/honestbox3/. Viktigt att använda denna länk för att ta del av vårt erbjudande om 0,95 % per transaktion. Efter ni klickar på länken så klickar ni på ”Kom igång nu” och skapa ett konto. När du väl skapat ett konto så följer du instruktionsstegen som följer.

SumUp – mer info

I takt med att teknologin ständigt utvecklas och förändrar vårt sätt att leva, har även vår relation till pengar och betalningar genomgått en förvandling. Där fysiska mynt och sedlar tidigare var normen, är det nu elektroniska överföringar och mobilbetalningar som dominerar. Ett företag som har varit i frontlinjen av denna revolution är SumUp.

SumUp är ett teknikföretag som erbjuder mobila betalningslösningar, och har på kort tid blivit en av de ledande aktörerna inom denna bransch. Grundat 2012, har företaget sedan dess utökat sin närvaro till mer än 30 länder och hjälpt hundratusentals småföretagare med att acceptera kortbetalningar på ett enkelt och smidigt sätt.

Enkelheten med SumUp

En av de största fördelarna med SumUp är dess enkelhet. Företaget erbjuder en rad olika kortläsare som är lätta att använda, oavsett om du är en liten caféägare, en frilansare eller driver en större verksamhet. SumUps kortläsare kopplas enkelt till en smartphone eller surfplatta via Bluetooth, vilket gör att företagare kan ta emot betalningar var de än befinner sig.

Detta innebär att företagare slipper oroa sig för dolda avgifter eller månadsavgifter – de betalar endast när de faktiskt säljer något.

I en digitaliserad värld är säkerhet av yttersta vikt, särskilt när det gäller finansiella transaktioner. SumUp tar detta på största allvar och använder avancerad teknik för att säkerställa att alla transaktioner är skyddade. Företaget är PCI-DSS certifierat, vilket innebär att det uppfyller strikta säkerhetskrav när det gäller hantering av kunddata.

Medan SumUps primära fokus ligger på att erbjuda mobila betalningslösningar, har företaget även expanderat sitt erbjudande till att omfatta andra tjänster. Till exempel erbjuder de ett online-betalningssystem, vilket gör det möjligt för företag att ta emot betalningar via sin webbplats eller genom att skicka en betalningslänk direkt till kunden. De har även lanserat SumUp Air, en lättviktig kortläsare som fungerar trådlöst och ger företagare ännu större flexibilitet.

SumUp och flexibilitet

I en tid där kunder förväntar sig flexibilitet och smidighet, fyller SumUp ett viktigt behov. Genom att erbjuda enkla, kostnadseffektiva och säkra betalningslösningar, har de banat väg för småföretagare att konkurrera på lika villkor med större aktörer. SumUps framgång ligger inte bara i dess teknik, utan också i dess engagemang för att ständigt innovera och sätta kundens behov i centrum. Oavsett om du är en företagare som letar efter en lösning för att ta emot betalningar, eller en kund som uppskattar bekvämligheten med mobilbetalningar, är SumUp ett företag som är värt att ha koll på.