Vänner

Vi är bra, men inte på allt. Lyckligtvis har vi vänner som kan hjälpa till. Här är några som kan hjälpa dig i arbetet med att starta en obemannad butik.

HEAB Butik & Lagerinredning AB

HEAB Butik & Lagerinredning

Här hittar ni ett brett utbud av våra produkter. Då vi är väldigt breda och vänder oss till alla branscher är det svårt att få med allt på hemsidan. Vi har ett stort lager med standardutrustning för snabba leveranser.

heab-butik.se

Omni Retail

Omni-retail

En komplett leverantör av inredningar för butiker, showrooms och webbshoppar. I en tid där de olika miljöerna obekymrat går in i varandra, är deras erbjudande unikt. Oavsett hur mixen ser ut, så har vi kompetensen, glädjen och resurserna att förstärka ditt uttryck – bemannat eller obemannat.

Café Bar

Café Bar

Kvittot på en bra kaffe- och fikaleverantör är att det bara fungerar. Du ska inte behöva fundera på det under dagen, utan fokusera på dina uppgifter. Låt oss vara din bäste vän i fikarummet och du får en perfekt kopp varje gång som ger energi på jobbet dagen lång. Perfekt som komplement till din HonestBox.

https://www.cafebar.se/

Bravida

Bravida

Arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv. De är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden, inklusive lås- och kamerainstallationer på små och stora installationer. Till exempel på obemannade butiker.

www.bravida.se

RH Dekor & Solfilm AB

Erbjuder allt inom dekor, skyltar och solfilm. De arbetar både med skuren vinyldekor såväl som med printad vinyl. De printar dekaler, klistermärken, etiketter, banderoller, rollups, mässmaterial och mycket mer. Allt du behöver för att göra din butik eller din kyl snygg, alltså.

rh-dekor.se

Bellaco

Bellaco Sweden AB

Bellaco tillhandahåller oss med bl.a. våra snabbkassor och annan hårdvara. Bellaco ger oss även välbehövlig teknisk hjälp när vi tar fram nya lösningar.

Besök gärna deras webshop och läs mer om var Bellaco kan erbjuda.

Kontakta oss

Kontakta oss så återkommer vi till dig för att prata vidare om hur du kan komma igång med obemannad handel.