Vänner

Vi är bra, men inte på allt. Lyckligtvis har vi vänner som kan hjälpa till. Här är några som kan hjälpa dig i arbetet med att starta en obemannad butik.

HNA Storköksservice

HNA Storkörsservice

HNA Storköksservice jobbar med service, reparation och försäljning av professionell storköksutrustning såsom diskmaskiner, storköksugnar, kokgrytor, rostfria kylar och frysar, fast-food, café- och bagerimaskiner mm. Kan fixa bra kylar att hänga Honest Box på.

https://www.hna.nu/

Omni Retail

Omni-retail

En komplett leverantör av inredningar för butiker, showrooms och webbshoppar. I en tid där de olika miljöerna obekymrat går in i varandra, är deras erbjudande unikt. Oavsett hur mixen ser ut, så har vi kompetensen, glädjen och resurserna att förstärka ditt uttryck – bemannat eller obemannat.

rscued

Rscued 

RÄDDAR DET SOM INTE PASSAR IN I JÄTTARNAS MASSPRODUKTION OCH SOM ANNARS SKULLE GÅ TILL SPILLO. I Rscueds HÄNDER BLIR GODSAKERNA ISTÄLLET JUICE, GLASS, SMOOTHIES ELLER ANNAT SMARRIGT. En given besökare i många Honestboxar.

https://rscued.se/

Fitnessfika

Fitnessfika

Även en hälsosam livsstil kan innehålla livets goda. Honungssötade, proteinberikade godsaker utan junk. Ingen gymbaserad Honest Box är komplett utan Fitnessfika.

https://fitnessfika.se/

Varsego

Varsego

En fantastisk aktör på marknaden som, vid sidan av glass, även har ett bra sortiment med marknadsledande varumärken inom bland annat dryck, konfektyr, proteinprodukter, fast food och mat- och kaffebröd – allt du behöver i din obemannade butik.

https://varsego.se/

Café Bar

Café Bar

Kvittot på en bra kaffe- och fikaleverantör är att det bara fungerar. Du ska inte behöva fundera på det under dagen, utan fokusera på dina uppgifter. Låt oss vara din bäste vän i fikarummet och du får en perfekt kopp varje gång som ger energi på jobbet dagen lång. Perfekt som komplement till din HonestBox.

https://www.cafebar.se/

Vidinge Grönt

Vidinge Grönt

Vidinge utmanar vårt sätt äta. Deras yttersta mål är att bidra till att fördubbla konsumtionen av frukt och grönsaker i Skandinavien. De vill göra våra affärspartners och slutkunder medvetna om att det är mycket viktigt för både människan och vår planet att vi äter hälsosamt. Ett sunt val i din kyl.

http://www.vidinge.se/

Bravida

Bravida

Arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv. De är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden, inklusive lås- och kamerainstallationer på små och stora installationer. Till exempel på obemannade butiker.

www.bravida.se

RH Dekor & Solfilm AB

Erbjuder allt inom dekor, skyltar och solfilm. De arbetar både med skuren vinyldekor såväl som med printad vinyl. De printar dekaler, klistermärken, etiketter, banderoller, rollups, mässmaterial och mycket mer. Allt du behöver för att göra din butik eller din kyl snygg, alltså.

rh-dekor.se

Mediagården

Mediagården

En grafisk verkstad specialiserad på att ta fram material med inriktning på hållbarhet. De skapar miljöer och produkter som ger våra kunder unika affärsmöjligheter. Till exempel kan de snyggt paketera dina kylar och frysar.

www.mediagarden.se

CABINORD FASTIGHETER AB

 CABINORD FASTIGHETER AB

Vi erbjuder alla typer av trähus direkt från fabrik till rätt priser. Alla modeller byggs med väl tilltagna dimensioner för både trämaterial och isolering för bästa kvalitet och hållfasthet.

www.cabinord.se

Shipyardliving

Shipyardliving

Vi gillar helt enkelt idén att kunna skapa helt unika byggnader med oändligt många användningsområden, ofta till en lägre kostnad men framförallt en besparing i tid jämfört med traditionella byggmetoder.

shipyardliving.se

Kontakta oss

Kontakta oss så återkommer vi till dig för att prata vidare om hur du kan komma igång med obemannad handel.

Kontakta oss