Varuautomater

Varuautomat Honest Box
Varuautomater

I padelhallen, på kontoret m.m.

Du har lokalen och vi levererar tekniken och hjälper till med kylen / varuautomaten. Kunden identifierar sig med BankId och betalar enkelt med Swish.
För priser, klicka här.

En modern ersättning till varuautomaten

Låt moderna kylskåpslösningar ersätta gamla, tråkiga skruvapparater på till exempel arbetsplatser. Med öppningsbara skåp ger du kunderna en möjlighet att titta på varan innan de slår till. Förbättrar kundupplevelsen och ökar snittkvittot.

Vi erbjuder dig allt du behöver för att bygga din egen varuautomat. Det inkluderar lås och en mobillösning som inte kräver nedladdning av någon app. Kunden kan komma igång på sekunder och sköter såväl handel som betalning direkt i telefonen. Snabbt, smidigt, modernt.

Varuautomater i omklädningsrum

Så fungerar tekniken

Vi tillhandahåller tekniken så du kan driva varuautomater. Ställ dom i padelhall, på företagshotell, entréer, kontor, fabrik, idrottsanläggningar, i bilhallen. Ja, en varuautomat fungerar där det finns personer.

Kunden startar processen genom att scanna en QR-kod. Efter det identifierar de sig med exempelvis BankID. Systemet öppnar sedan en vy i kundens mobiltelefon där kunden har möjlighet att låsa upp dörren och handla. När de handlat klart kan de betala med Swish eller kort direkt i telefonen. Ingen app behövs.

Pengarna hamnar direkt på dina konton och går inte via Honest Box.

Sköt allt själv

Våra varuautomater sköter du via ett webbgränssnitt. Där kan du lägga till produkter, se försäljning över tid, lägga in beställningspunkter, ställa in öppettider och mycket mer. Du behöver aldrig kontakta Honest Box för att göra några inställningar.

Testa kundresan

Är du nyfiken på hur det ser ut för kunden när man handlar i en varuautomat kan du testa vår kod här bredvid. Bara att scanna QR-koden med mobiltelefonen. De flesta moderna mobiltelefoner har en lösning inbyggd i kameran. Alternativt kan du klicka på länken: https://app.honestbox.se/kiosken

Du hamnar i en demobutik och kan gå igenom en hel köpprocess. Inga köp registreras eftersom det är en testbutik. Så testa på bara. Du ser hela processen från scanna QR-koden, identifiering med mobilt BankId, handla och till slut betalning med Swish eller kort / Apple Pay / Google Pay / Samsung Pay.

Notera att utseendet är anpassningsbart. Om du vill ändra storlek, ordning, bakgrund eller något annat är det enkelt gjort. Vi hjälper dig gärna om du har logotyper och färger du vill hålla dig till.

Testa varuautomat

Du kan även titta på en kort film som vi har satt ihop för att visa på enkelheten i att handla i en kyl från Honest Box. I filmen visar vi en komplett kundresa i en kyl/varuautomat som står i en padelhall. Kunden startar genom att scanna en QR-kod, identifierar sig sedan med mobilt BankId, handla de varor man vill köpa – kanske en Coca-Cola, en kexchoklad, hyra ett padelracket och ett bollrör. Öppna dörren och plocka varorna. Avsluta genom att betala med swish eller kort / Apple Pay / Google Pay / Samsung Pay.

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång med en varuautomat. Vi har allt från kompletta varuautomater/kylar med lås, till att använda vårt system på egna kylar eller andra valfria skåp/lokaler.