Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss
Våra produkter
Varuautomat från HonestBox

En fulladdad minibutik med allt era anställda behöver. Från frukostmackor och luncher till snacks, wraps eller smoothies. Ni väljer innehållet, era anställda handlar och vi står för tekniken.

Våra varuautomater

varuautomat borstat stål
varuautomat svart
varuautomat med logotyp
dubbel varuautomat med logotyp
varuautomater på företag

Köp automater till kontoret

Låt moderna kylskåpslösningar ersätta gamla, tråkiga skruvapparater på till exempel arbetsplatser. Med öppningsbara skåp ger du kunderna en möjlighet att titta på varan innan de slår till. Detta förbättrar kundupplevelsen och ökar snittkvittot. Vill du inte eller har du inte möjlighet att köpa din varuautomat kan du hyra den av oss. Vi erbjuder dig allt du behöver för att bygga din egen varuautomat. Det inkluderar lås och en webbaserad lösning som inte kräver nedladdning av någon app. Kunden kan komma igång på sekunder och sköter såväl handel som betalning direkt i telefonen. Snabbt, smidigt, modernt.

Scanna i mobilen

Så handlar kunderna

Kunderna startar processen genom att scanna en QR-kod. Efter det identifierar de sig med exempelvis BankID. Systemet öppnar sedan en vy i kundernas mobiltelefon där de har möjlighet att låsa upp dörren och handla. När kunderna handlat klart kan de betala med Swish eller kort direkt i telefonen. Ingen app behövs. Pengarna hamnar direkt på dina konton och går inte via HonestBox.

Varuautomater

Leasa eller köp varuautomaten

Som med så mycket annat finns det såklart fördelar och nackdelar med allt. Att själva köpa sin automat är ett enkelt alternativ men kanske inte genomförbart för er. Ett bättre alternativ kanske skulle vara att leasa eller hyra varuautomaten. Kontakta oss så hjälper vi er med finansieringen eller hyra av varuautomaten.

Kontakta oss
Säkerhet och uppföljning

Sköt allt själv

Våra varuautomater sköter du via ett webbgränssnitt. Där kan du lägga till produkter, se försäljning över tid, lägga in beställningspunkter, ställa in öppettider och mycket mer. Du behöver aldrig kontakta HonestBox för att göra några inställningar. Har du frågor får du givetvis kontakta oss så svarar vi på dem.

Olika typer

Mat på jobbet
Mat på jobbet
Dryck och snacks på gymmet
Dryck och snacks på gymmet

Läs vår artikel om varuautomater på jobbet.

Varuautomater på jobbet