Obemannat sedan 2015

Med erfarenhet av obemannat ända från 2015 så vill vi påstå att inget annat företag i branschen har mer erfarenhet av obemannade butiker och obemannad handel än vad vi från HonestBox har.

Först i Sverige

Resan började 2015 då Robert, med hjälp av Raymond, startade världens första appstyrda obemannade livsmedelsbutik i Viken utanför Helsingborg. Associated Press var där o filmade i mars 2016:

Vi är HonestBox

HonestBox, ett spännande företag etablerat 2019, ägnar sig åt utveckling av framtidens teknik för obemannad handel. Vi tror starkt på att denna form av handel kommer att bli en stor del av framtidens detaljhandel. Idag står vi i branschens framkant och är stolta över att kunna erbjuda våra lösningar på cirka 500 platser runt om i världen, bland annat i Sverige, Danmark och USA.

Som ett litet men energiskt företag, drivs vi idag framåt av våra passionerade delägare. Trots vår ringa storlek har vi upplevt betydande tillväxt, med försäljningen som fördubblats under det senaste året. Vår framgångsfaktor? Snabb respons, effektiva processer och flexibilitet i arbetsmiljön – oavsett om det är på fältet, på kontoret, hemma eller i bilen.

Vår styrka ligger i att vi på HonestBox utvecklar egen teknik från grunden, vilket gör att vi kan erbjuda lösningar särskilt anpassade till utmaningarna inom obemannad handel. Och allt detta till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi strävar efter att vara självständiga och vårt nästa steg är att skapa en inhouse kundtjänstavdelning. Vi har märkt att antalet kunder ökar varje vecka, vissa av dem kommer från nya branscher. Flera av våra kunder är stora och ingår i välkända kedjor såsom Direkten, Nära Dej, Handlar’n, ICA och Tempo. Denna utveckling ställer större krav på oss, både vad gäller våra produkters funktioner och vår interna organisation. Det är just därför vi nu lägger extra fokus och resurser på att stärka vår kundtjänst, för att på bästa sätt möta våra kunders behov och förväntningar.

Robert Ilijason

Med nästan 25 års erfarenhet inom IT, varav närmare 20 inom analys, har Robert en djup kunskap om data och digital utveckling av verksamheter.

Robert Ilijason och Raymond Arvidsson startade tillsammans världens första obemannade butik i Viken, nästan ett år innan Amazon introducerade sitt Go-koncept i USA

Raymond Arvidsson

Har jobbat i över 20 år som utvecklare med fokus på Windows. Har byggt mängder av system åt en lång rad större och mindre kunder över hela Sverige.

Raymond och Robert har jobbat tillsammans i flera innovativa utvecklingsprojekt sedan 1990-talet.

Magnus Berglund

Magnus Berglund

Ett stort intresse för teknik och affärer. Har en bakgrund som fotbollsproffs men skolade om sig till entreprenör 2015 och har drivit bolag inom olika branscher.

Kundansvarig

  • ??

  • ??

Vem blir vår nästa medarbetare och kundansvarig?

Skicka in din ansökan till vår sammanetspartner för denna rekrytering InPeople här.

Kontakta oss

Kontakta oss så återkommer vi till dig för att prata vidare om hur du kan komma igång med obemannad handel.