Obemannad butik

Du skapar butiken, vi fixar tekniken

Vi identifierar vilka dina kunder är.
Vi styr låset i dörren för de som är välkomna.
Dina kunder använder självscanning med mobiltelefon eller snabbkassa.
Dina kunder betalar med swish eller kort.

Allt du behöver fundera på är butiken/lokalen och produkterna – vi löser resten åt dig.

Snabbkassa

En enkel men effektiv snabbkassa som alternativ till självscanning med mobiltelefon.

Vetenskapshuset i Markaryd

Livsmedelsaffär behöver det inte vara

Många obemannade butiker runt om i Sverige säljer mat och livsmedel. Men vår teknik kan hantera vilken typ av varor som helst. Så vad är det just Du vill sälja för typ av produkter? Kontakta oss så hjälper vi dig igång!

Vi gör det enklare att komma igång

Trenden med obemannade butiker – personallösa butiker – har kommit för att stanna. Fler och fler ser möjligheterna med små kiosker för att serva kunder båda centralt och ute på landsbygden. Vi gör det enklare att komma igång.

HonestBox har hållt på med obemannade butiker sedan 2015 då vi startade världssensationen Näraffär i Viken, norr om Helsingborg. Sedan dess har vi varit med och utvecklat koncept i Kina, USA och flera Europeiska länder.

Efter att ha kokat ner alla lärdomarna har vi kommit fram till hur man enklast möjligt kan skapa en fantastisk kundresa i en obemannad butik. Inga nedladdade appar, snabbt in och ut, lågt pris för handlaren. Tekniken ska vara ett stöd, inte ett dyrt hinder.

Läs gärna mer i detalj om hur du startar en obemannad butik.

Våra kunder driver obemannade matbutiker

Vi har idag kunder i flera olika branscher. Näst efter moderna varuautomater är de vanligaste obemannad butik. En traditionell livsmedelsbutik som man känner igen från den lokala kvartersbutiken eller liknande – skillnaden är att den inte har någon kassapersonal – den är obemannad.

Några av våra kunder har tom gjort det ännu lite fiffigare då man har bemannat med kassa och kassapersonal under ordinarie öppettider. När det sen blir kväll eller helg så stänger man butiken och gå hem. När kunderna kommer för att handla så identifierar sig kunden och handlar sedan ensam i den nu obemannade livsmedelsaffären, skoaffären eller vad det nu är för typ av affär.

Obemannat är fortfarande lite läskigt för vissa kunder och då passar det utmärkt att man kan handla precis som i en vanlig affär på dagen och de som är mer bekväma med obemannad kan handla när som på dygnet.

Vi hoppas få se mer än matbutiker som drivs med vår obemannade teknik. T.ex. har vi idag en kund som har en hundtvätt men försäljning av tillhörande produkter. Det var något inte visste fanns innan vi kom i kontakt med kunden för första gången. Denna typ av verksamhet blir möjlig tack vare obemannad teknik från HonestBox och vi hoppas få se fler oväntade användningsområden. Visst gillar vi att man kan driva en livsmedelsaffär obemannat men vi kan inte dölja intresset av det oväntade…

Testa demo-butik

Scanna QR-koden och du kommer till en demo-butik.
Alternativt klicka på länken: https://app.honestbox.se/gpmc

Demo av livsmedelsbutik

Vår demobutik är ingen klassisk livsmedelsbutik. Vi har ännu inte haft tiden att sätta upp en demo som rättvist skulle visa hur en livsmedelsaffär skulle kunna se ut. Dessutom blir det vanligare med s.k. utcheckningsstation för livsmedelsbutikerna och de kan vi inte göra demo av.

Idrottsanläggning demo

Kontakta oss

Kontakta oss så återkommer vi till dig för att prata vidare om hur du kan komma igång med obemannad handel.

Kontakta oss