Padelhall

Obemannad handel i container

Varuautomat som är enkel att starta, billig att driva

Du skapar kylen/butiken, vi fixar tekniken

I padelhall / idrottsanläggning

För priser, klicka här.

Varuautomat padelhall

Bild på en modern varuautomat från Höganäs Padel

Padelhall och varuautomat

Segerdrickan efter en match padel ska vara enkel att köpa. Se till att ha mat, dryck och utrustning enkelt tillgänglig för dina kunder.

Moderna varuautomater ersätter gamla, tråkiga skruvapparater i padelhallen. Med öppningsbara lösningar ger du kunderna en möjlighet att titta på varorna innan de handlar. En möjlighet att klämma och känna förbättrar kundupplevelsen och ökar snittkvittot.

Vi erbjuder dig all teknik du behöver för att bygga din egen kyl, ditt eget skåp eller din egen butik. Det inkluderar lås och en mobillösning som inte kräver nedladdning av någon app. Kunden kan komma igång på sekunder och sköter såväl handel som betalning direkt i telefonen. Snabbt, smidigt, modernt.

Varuautomat modell butik anpassad för padel

Låt alla dina erbjudanden vara tillgängliga för dina kunder när helst de är där. Uthyrning, försäljning och varuvisning. Enklare, modernare och bättre kundupplevelse än traditionella automater. Passar perfekt till padelcenter och annan idrottsanläggning.

Testa hur det fungerar

Scanna QR-koden och du kommer till en padelhall demo-butik. Alternativt klicka på länken: https://app.honestbox.se/gpmc som tar dig till samma demo-butik. Demobutiken visar hur det kan fungera med en varuautomat i idrottsanlänning t.ex. padel.
Det går bra att testa hela flödet från identifiering, lås upp, handel och betalning. Det är ju bara en demobutik så det kostar dig inget att testa.
Här visar vi typiska exempel på produkter som kan finnas i en obemannad butik i en padelhall eller i en annan idrottsanläggning.
Vi visar upp klassiska produkter som man normalt hittar i varuautomater så som läsk, godis, energidryck, proteindryck, bars m.m.
Padelrack, kläder
Vi visar även att försäljning av padelrack och bollrör fungerar utmärkt med vår lösning vilket inte alls hade fungerat i en traditionell varuautomat. Kläder, skor, väskor m.m.
Uthyrning
Ni kan även hyra ut racket utan problem vilket ju är vanligt med padel. Ni har full koll på vem som hyr och ni har full koll på intäkterna.

Kontakta oss

Kontakta oss så återkommer vi till dig för att prata vidare om hur du kan komma igång med obemannad handel.