Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss

Handlar´n

Handlar´n väljer obemannad handel

En del av Axfood Närlivs

Handlar’n är en populär och välkänd butikskedja som erbjuder ett brett utbud av varor och tjänster. Dessa butiker har etablerat sig som en viktig del av många samhällen och städer runt om i landet. Med sitt fokus på kundservice och lokalt engagemang har Handlar’n blivit en omtyckt destination för människor som söker bekvämlighet och kvalitet.

I Handlar’n butiker hittar du ofta ett varierat sortiment av dagligvaror, inklusive färskvaror som frukt, grönsaker, mejeriprodukter och bröd. Därutöver erbjuds även ett urval av förpackade livsmedel och hushållsartiklar.

Det som ofta särskiljer Handlar’n från större, internationella kedjor är det personliga engagemanget och den lokalanknytning som butikerna har. Många Handlar’n butiker ägs och drivs av lokala entreprenörer, vilket skapar en känsla av gemenskap och samhörighet. Detta engagemang för lokalsamhället visar sig ofta genom stöd till lokala evenemang och föreningar samt genom att erbjuda jobbtillfällen i området.

Utöver dagligvaror kan Handlar’n butiker även erbjuda andra tjänster som posttjänster, apoteksutlämning och ibland även enklare restaurang- eller caféverksamhet. Detta gör dem till en praktisk plats att besöka för olika behov.

Handlar’n väljer HonestBox som teknisk leverantör för obemannad handel och passage.