Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss
29 december 2023

Direkten väljer HonestBox som teknisk leverantör för självscanning och obemannad handel

Direkten väljer HonestBox som teknisk leverantör för självscanning och obemannad handel

Direkten väljer HonestBox

Direkten, en av nordens största butikskedjor inom convenience, har valt HonestBox som sin tekniska leverantör för självscanning och obemannad handel. HonestBox är en Europas ledande plattformar för obemannad handel och erbjuder en komplett lösning som inkluderar både hårdvara och mjukvara.

Målet är att samtliga butiker av Direkten butiker ska erbjuda obemannad handel i någon form. HonestBox lösningar kommer att göra det möjligt för Direkten att erbjuda sina kunder en mer bekväm och effektiv shoppingupplevelse i olika former.

”Vi är mycket glada över att ha valt HonestBox som vår tekniska leverantör för obemannad handel”, säger Richard Björkman, affärsutvecklingsansvarig på Direkten. ”HonestBox lösningar är avancerade och robusta, och de erbjuder en hög nivå av säkerhet. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att hjälpa oss att öka lönsamheten hos våra butiker och att framtidssäkra vår verksamhet.”

”Direkten är en ledande aktör inom convenience-branschen”, säger Magnus Berglund, VD och ägare av HonestBox. ”Vi är mycket stolta över att ha fått deras förtroende. Detta samarbete är ett bevis på att vi gör något rätt.”

Om Direkten

Direkten är en av nordens största butikskedjor inom convenience. Kedjan har ca 300 butiker i Sverige. Direkten erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive mat, dryck, tobak, hygienartiklar och tidningar.

Kontakt

Direktbutikerna Scandinavia AB
Richard Björkman – affärsutvecklingsansvarig på Direkten
Epost: Richard.bjorkman@direkten.se
Tel: 070-686 33 13

The Honest Box of Sweden AB
Magnus Berglund – VD
Epost: Magnus@honestbox.se
Tel: 070-720 04 58