Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss

Extenda Retail

Introduktion

I en tid där detaljhandeln genomgår en snabb digital transformation, har behovet av effektiva och innovativa kassasystem blivit allt viktigare. Extenda Retail står ut som en ledande leverantör av sådana system, erbjudande en rad lösningar som är utformade för att möta de specifika behoven hos moderna återförsäljare. Denna artikel ger en djupgående översikt av Extenda Retails kassasystem, dess funktioner, fördelar, och hur det stödjer företag i deras dagliga verksamhet.

Om Extenda Retail

Extenda Retail är ett företag som specialiserar sig på att leverera avancerade kassasystem och andra detaljhandelslösningar. Med en historia som sträcker sig över flera årtionden, har företaget etablerat sig som en nyckelspelare inom detaljhandelsteknik, med en stark närvaro i Europa och globalt. Extenda Retail kombinerar djup branschkunskap med teknisk expertis för att skapa lösningar som inte bara hanterar försäljning och transaktioner, utan också bidrar till att förbättra kundupplevelsen och effektivisera affärsprocesser.

Extenda Retail fortsätter att innovera och utveckla sina produkter för att möta de ständigt föränderliga kraven i detaljhandeln. Med fokus på teknik som AI, molntjänster och big data, är företaget väl positionerat för att leda utvecklingen inom detaljhandelsteknik.

Extenda Retails kassasystem erbjuder en kraftfull kombination av användarvänlighet, flexibilitet och avancerad funktionalitet. Genom att integrera försäljning, lagerhantering och kundrelationer i en enda lösning, hjälper det detaljhandlare att effektivisera sina operationer och förbättra kundupplevelsen. Som en dynamisk och framåtblickande aktör inom detaljhandelsteknik, fortsätter Extenda Retail att sätta standarden för framtida innovationer inom branschen.