Skala upp din butik eller verksamhet med obemannad teknik.

Läs om obemannade butiker

Skräddarsydda system efter dina behov. Säkert, smidigt och prisvärt.

Läs mer om tekniken bakom våra produkter

Ledande inom hybrid och helt obemannad handel sedan 2015.

Kontakta oss

Squid kassasystem

Yabie Enterprise

I en värld där digitaliseringen ständigt förändrar hur företag bedriver sin verksamhet, har behovet av innovativa och effektiva kassasystem blivit alltmer framträdande. Ett sådant system är Squid, utvecklat av det svenska företaget Yabie. Squid är utformat för att möta de moderna kraven inom detaljhandeln och restaurangbranschen, och erbjuder en rad funktioner som optimerar betalningsprocesser och förenklar administrationen.

Om Yabie

Yabie, tidigare känt som ”Swish Business”, är ett teknikföretag baserat i Sverige. Företaget har specialiserat sig på att utveckla innovativa betalningslösningar och kassasystem för detaljhandeln och andra branscher. Med en stark inriktning på användarvänlighet och integration av modern teknik, har Yabie blivit en viktig aktör på den svenska marknaden för betalningslösningar.

Funktioner och fördelar med Squid

  1. Användarvänligt Gränssnitt: Squid är designat med ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för användare att navigera. Detta minskar behovet av omfattande utbildning och ökar effektiviteten i kassaprocesserna.
  2. Molnbaserad Teknik: Som ett molnbaserat system tillåter Squid åtkomst till försäljningsdata och rapporter i realtid från vilken plats som helst. Detta ger företagsägare och chefer flexibilitet och uppdaterad information för bättre beslutsfattande.
  3. Integration med Betalningssystem: Squid integrerar smidigt med olika betalningssystem, inklusive Swish, kortbetalningar och kontaktlösa betalningar, vilket ger kunderna en flexibel och snabb betalningsupplevelse.
  4. Lagerhantering: Systemet erbjuder avancerade funktioner för lagerhantering, vilket hjälper företag att hålla koll på inventeringen i realtid och minska risken för lagerbrist eller överskott.
  5. Anpassningsbarhet: Squid kan anpassas för att möta specifika behov hos olika typer av verksamheter, från små butiker till stora restaurangkedjor.
  6. Säkerhet och Pålitlighet: Med fokus på säkerhet, säkerställer Squid att alla transaktioner och kunddata hanteras med högsta säkerhetsstandarder.

Användningsområden

Squid är lämpligt för en mängd olika verksamheter, inklusive men inte begränsat till detaljhandeln, restauranger, caféer och serviceföretag. Dess flexibilitet och skalbarhet gör det till ett attraktivt val för både små och stora företag.

Framtid och utveckling

Yabie fortsätter att utveckla Squid med nya funktioner och integrationer för att möta de växande och föränderliga behoven hos företag. Med en ökad efterfrågan på digitala lösningar i handelsbranschen, står Squid väl positionerat för att vara en ledande aktör på marknaden.

Squid från Yabie representerar en ny generation av kassasystem som kombinerar användarvänlighet, flexibilitet och effektivitet. Genom att erbjuda en omfattande lösning för betalningshantering och affärsadministration, stödjer Squid företag i deras strävan att förbättra kundupplevelsen och optimera sina operationella processer. Med dess fortsatta utveckling och anpassning till nya marknadstrender, är Squid ett lovande verktyg för alla typer av handelsverksamheter.